Първата работилничка за традиционна пловдивска кухня, стартира на 20 април, събота, от 10.00 часа под наслов „Изяж принцесата“.

Събитието е насочено към всички туристи, чуждестранни гости и временно живеещи в Пловдив чужденци,които искат да научат малко повече за културата на града и България и искат да опитат нещо вкусно от региона. На място, гостите сами ще „сготвят” традиционни пловдивски принцеси и ще си похапнат в компания на пловдивчани, от които ще научат за културата и историята на града ни.

Това е първата среща от поредицата работилнички, които са част от проект „Младежка социална зона”, реализиран от  Фондация „Национален алианс за работа с доброволци” и част от програмата на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата и индивидуален проект на Велина Аргирова.

Регистрирайте се в събитието във фейсбук, вземете вашите празни стомаси, добро настроение и любопитство и заповядайте в Бар КрафтЪ, Капана на 20 април, събота от 10 часа. Местата са максимум до 12. Всички хранителни материали и нужни реквизити са осигурени от организаторите.