Ескейп предизвикателство, Код: Альоша е игра на открито, в която отбори се изправят един срещу друг, разгадавайки логически загадки, намирайки улики и преживявайки мистериозни престъпления. Крайната цел, разбира се, е да избягате първи и да спечелите страхотни награди.

Идеята за презивкителството и неговото местоположение – Хълм Бунардижик е на Теодор Демирев – участник в програма Стартерс на проект „Младежка социална зона“. Целта й е, от една страна чрез забавни игри, широката общесвеност да научава повече за „белите дробове“ на Пловдив, а от друга, те да станата по-близки на гражданите и те да се грижат за тях и да ценят техните богатства.

Първата подобна инициатива за „социализиране“ на тепетата ще се състои на 17 август 2019 г. от 18 часа.

За да участвате в предизвикателството е необходимо:

# да съберете отбор от 2 до 4 души, като поне двама от участниците трябва да са на взъраст над 14 г.

# да попълните апликационната форма за участие до 12 август 2019 г- Ето я тук – https://docs.google.com/forms/d/1z5nsv_o-4TPJdhhMRaHJKGKBuZGxa9_QDSQ3aUQZOBM/edit

# да си обуете удобни обувки и да сте готови за забава!

Участието в надпреварата е напълно БЕЗПЛАТНО!

В играта участват първите 18 апликирали се отбора, които ще получат индивидуално потвърджение от организаторите!

Ескейп предизвикателство, Код: Альоша е събитие организирано по проекта „Младежка социална зона“ на Фондация Национален алианс за работа с доброволци, част от Програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.